Autor: Informer.rs

29.01.2024.

08:50

Foto: Foto: Tanja Andric

TV

Kurti dobija instrukcije sa Zapada kako da etnički očisti KiM! Bilbija: On je psihološki slučaj! (VIDEO)

Bojan Bilbija, novinar "Politike", kaže da zlodela prema Srbima se dešavaju već 3 godine i da neke zemlje sa Zapada koje navodno osuđuju Kurtijev teror, ali ga zapravo podržavaju.

- Dok je bila Trampova administracija je imala kontrolu nad dijalogom između Beograda i Prištine i imalo je mnogo više pomaka nego sada. Zlodela prema Srbima se dešavaju već 3 godine, a onda dođu neke zemlje sa Zapada koje navodno osuđuju Kurtijev teror, ali zapravo ga podržavaju - rekao je Bilbija.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da je Kurti psihološki slučaj koga podržava Zapad i dobija instrukcije od lobističkih struktura kako da etnički očisti KiM.

- Zapad želi da priznamo Kosovo i da uvedemo sankcije Rusiji i Republici Srpskoj, a to je jedan specifičan rat protiv Srbije. Kurti želi da ide u Ujedinjene nacije, a skida zastave UN sa nekih institucija. Kurti prikazuje da ima puno Albanaca na KiM, a to je zapravo nemoguće jer ima 500.000 preplatnika na mobilne telefone, a i dosta ljudi je napustilo našu teritoriju. Kurti je jedan psihološki slučaj koga podržava Zapad i dobija instrukcije od lobističkih struktura kako da etnički očisti KiM - zaključio je Bilbija.