Autor: Informer.rs

29.01.2024.

09:25

Foto: Tanja Andric

TV

Zapad nikad nije glasnije ćutao: Kurti se nesmetano iživljava nad Srbima sa naše južne pokrajine! (VIDEO)

Nenad Vuković predsednik Društva lobista Srbije navodi da zemlje Kvinte i međunarodna zajednica uvek šalje blaga upozorenja Kurtiju i nema konkretne poteze.

- Važno je da se život na Kosovu i Metohiji stabilizuje i smiri, ali prištinskim institucijama je cilj da se Srbima do srži ne dozvoli da živi normalno i da bude neizdrživ. Zemlje Kvinte i međunarodna zajednica uvek šalje blaga upozorenja Kurtiju i nema konkretne poteze. Samo čekam da Kurti stavi Srbe u kavez i da glumi neku demokratiju dok sprovodi teror - rekao je Vuković. 

Informer

Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku ističe da Aljbin Kurti provocira Srbiju i Srbe i međunarodna zajednica nema reakcije i brige za naš narod.

- Aljbin Kurti provocira Srbiju i Srbe i međunarodna zajednica nema reakcije i brige za naš narod. Moje mišljenje je da Aljbin Kurti neće snositi posledice i Zapad ima lažnu brigu za Srbe sa KiM. Albanci opopavaju u političkom smislu Zapad i na sve načine žele da uđu u međunarodne organizacije, da bi ostvarili legitimitet kao takozvana država - kazao je Đurić.