03.02.2024.

10:31

Foto: Foto: Miloš Rafailović

TV

Bakarec: Srbija protiv nasilja je Kurtijeva ispostava u Srbiji! Radeta: Oni su zli i glupi, a to je opasna kombinacija! (VIDEO)

Koliko god oni bili uporni u iznošenju svojih laži, ipak su novinari televizije "Informer" uporniji i željni da svom narodu prikažu pravu istinu. Novinarka "Informera" Branka Lazić otišla je na pomenutu adresu i razgovarala sa ljudima koji tamo godinama žive, a koji su ogorčeni zbog laži koje o njima iznosi opozicija.

Potpredsednica Srpske Radikalne Stranke Vjerica Radeta objasnila je da opozicija nije mogla da se odrodi od naroda, jer da bi se odrodili, morali su najpre da budu srođeni.

Informer

Vjerica Radeta

-Oni ne znaju kako narod živi i kako se na određenim adresama nađe veći broj ljudi. Njihova politika je upravo dovela do toga. Kada su govorili o adresi vodovoda, takvih adresa imate mnogo u Beogradu. Neko mora da bude glup i neinformisan i neodgovoran da sa takvim informacijama izađu u narod. Oni bauljaju! Više ne znaju šta će da rade. Oni hoće da prikriju suštinu da nikada nisu hteli izbore, da im nije bio važan izborni rezultat i da su želeli da se ovde pravi obojena revolucija i da se ruši država. Došli su u situaciju da je zakazana sednica Skupštine i šta će sad? Kako će oni da uđu u skupštinu posle takvih izbora? Na N1 čovek se predstavlja kao profesor Fakulteta političkih nauka kaže da opozicija treba da uđe u parlament jer su oni svoje mandate zaradili, a sa druge strane imate fantomske birače i poslanike za koje su glasali nepostojeći birači. To njihovo bauljanje pokazuje koliko su oni i glupi i zli, a to je opasna kombinacija- rekla je Vjerica Radeta.

Narodni poslanik Nebojša Bakarec istakao je da je cela opozicija u apsurdnoj situaciji i da je sve što rade potpuno suludo.

Informer

Nebojša Bakarec

-Došli su na nivo ekstremizma i ludila. Vučić je progresivan godinama unazad. Oni hoće sve suprotno od Vučića, pa tako hoće da uništavaju. Oni kažu da je loša izgradnja puteva, loše povećanje plata i penzija jer je po njima to korupcija. Od momenta kada se Đilas vratio u opoziciju, ona je poludela. On ih plaća i tako ih tera u to ludilo. Ne bi se oni tako ludo ponašai da ih on ne tera i da ih on ne plaća. Poslednje što je slagao da u Infektivnoj klinici žive ljudi. On je još 2018. godine da laže. Tada je rekao da se razlikuje birački spisak i popis. Sad je nastavio sa novim fantastičnijim lažima o "fantomskim biračima". Napravio je dve drastične greške: prvo im je opao rejting kada su napali Skupštinu grada, a onda je za kratko vreme izvređao pola Beograda. Oni samo proizvode ludilo. Pred Novu godinu Ponoš i Đilas izjavili su da neće da prihvate mandate. Sada hoće da prihvate mandate jer je to navodno njihova obaveza. Srbija protiv nasilja je Kurtijeva ispostava ovde u Srbiji.- rekao je Nebojša Bakarec.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: