04.02.2024.

09:02

Foto: Foto: Miloš Rafailović

TV

Jugoslaviju su 1999. koristili kao eksperiment! SAD i NATO namerno demonstrirali kršenje međunarodnih prava! (VIDEO)

Rada Trajković napala Vučića: "Vučić bez ikakvog rešenja, nudi samo ono što je moguće, a to je kontinuirana finansijska podrška Srbima, bez ikakve mere koja bi stabilizovala položaj srpske zajednice! I ništa više! On ništa nije ponudio u smislu podrške Srbima! On u kontinuitetu radi na nestanku Srba sa KiM!"

Borac za prava Srba na KiM Ana Đorđevć rekla je za gospođu Trajković koja je pristala da bude savetnica u takozvanoj Vladi takozvanog premijera Aljbina Kurtija da bi trebala da ga savetuje da ne stavlja snajpere u vidno polje našim ljudima.

Informer

Ana Đorđević

-Ja govorim bez rukavica sve ove godine. Kada sam ja kao jedan entitet godinama upozoravala da će našem narodu na Kosmetu doći do grkljana, meni se dešavalo da se gosti u studiju od mene ograde jer navodno imam militantan pristup. Jan Oberk, Danac koji je bio posrednik između Miloševića i Holbruka vezano za Kosmet pred bombardovanje rekao je: ovo još nisam video. Ono što su Miloševiću ponudili ne bi ponudio niko. Oberk je tada rekao da su SAD i NATO demonstrirali kršenje međunarodnih prava. Tada su eksperimentalno pokušali da pravdaju bombardovanje tobožnjom zaštitom nekakvog naroda. Predsednik Vučić je skoro rekao: Ja njima više ništa ne verujem. Ja mu sada poručujem: Ne verujte im i dalje- rekla je Ana Đorđević.

Ona je rekla da je pasivno-agresivno nasilje kada vam uzimaju novac, lekove, hranu i kada vas sateruju u ćošak.

-Međunarodna krizna grupa konstatovala je da je mnogo Srba u poslednje vereme napustilo Kosovo. Ako vam ukidaju osnovne stvari za život, računaju na to da ćete vi sami otići. Ramuš Haradinaj je koljač kakvog nema. On je imao dokaze kao i Haški tribunal sve operativne podatke i ratne dnevnike. On je imao podvrstu UČK takozvani Crni orlovi koji su bili najbrutalniji. Nemojmo zaboraviti zaklanu bebu i kidnapovanu decu koja su zatvarana u obore koja su tu stradala- rekla je Ana Đorđević.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: