Autor: Informer.rs

06.02.2024.

22:50

Foto: Informer

TV

(VIDEO) Haos u studiju zbog skandaloznog ponašanja Đilasovih DOSmanlija! Džon Bosnić: Ovakav primitivizam opozicije nema nigde na svetu!

Novinar Aleksandar Gajović ističe da je nepotrebno i besmisleno da se ovakve stvari dešavaju i da smo poslali jako lošu sliku u svet.

- Ovo što se dešava kod nas danas je veoma tužno i oni koji su pravili haos u skupštini, nisu svesni značaja ove institucije. Nepotrebno je i besmisleno da se ovakve stvari dešavaju i poslali smo jako lošu sliku u svet. Sve ovo je nastavak onog nasilja na protestima u Beogradu, gde je opozicija primenjivala silu nad državom - objasnio je Gajović.

Informer

Član SRS Andrijana Arnautović kaže da se predstavnici prozapadne opozicije često žale na rad instititucija, a zapravo su oni ti koji urušavaju institiucije i da samo žele državnu kasu.

- Najavljivali su haos u Skupštini tako da je ovo bilo normalno i očekivano. Predstavnici prozapadne opozicije se često žale na rad instititucija, a zapravo su oni ti koji nepoštuju i napadaju institiucije. Poučeni su iskustvom 5. oktobra da se na vlast dolazi silom i pomoću zapadnih struktura, a krajnja namera dosmanlija je da rade protiv interesa Srbije i dođu u posed državne kase - rekla je Arnautović.

Informer

Novinar Džon Bosnić navodi da je opozicija na nivou obdaništva i da nikada nije video primitivizam opozicije nigde na svetu.

- Opoziciono divljanje je pozorište na nivou obdaništva. Imaju politički interes tajkuna, njihov interes nije za narod. Nikada nisam video ovakvo ponašanje opozicije, a bio sam svuda po svetu. Ne vole reč naroda i žele da naprave kult ličnosti od Dragana Đilasa i žele da večno kontrolišu sve. Ovo je čist primitivizam od strane opozicije, a nikad nisam video tako nešto iako sam bio na par kontinenata - istakao je Bosnić.

U studiju Informera je izbila svađa zbog opozicije i izbornog procesa, teške reči su letele na sve strane, a celu raspravu obavezno pogledajte u videu ispod: