07.02.2024.

09:01

Foto: Tanja Andric

TV

Najveće žrtve opozicije su upravo njihovi glasači! Šolakovi mediji kontaminiraju narod sadržajem svog programa! (VIDEO)

Milenko Jovanov, šef poslaničke grupe SNS objasnio je da je sve što smo juče mogli da vidimo, predsednik Vučić najavio samo dan ranije gostojući na drugoj televiziji.

Informer

Milenko Jovanov

-On je govorio u konstekstu svega toga da bi se Srbija oslabila i tako oslabljena ne bi mogla da se suprotstavi svim pritiscima. Ovo su samo izvođači radova koje je neko drugi naručio. Ja bih na spisak dodao i Miloša Jovanovića. On se predstavlja kao patriota. Možda je francuski patriota, srpski sigurno nije. Ni Miloš Jovanović, ni Marinika Tepić nisu se zakleli pred grbom i zastavom. Oni su se zakleli pred logom N1. Mi smo se pred državnim simbolima zakleli narodu, a oni su se pred njihovim simbolima zakleli Đilasu i Šolaku. Imali smo situaciju da se narodni poslanici odreknu svog grba i zastave. Ovo je do sada neviđeno i ući će u anale- rekao je Milenko Jovanov.

On je rekao da su najveće žrtve ludila opozicija zapravo oni ljudi koji ih podržavaju.

-Prvo ih kontaminiraju narativom sa N1 i Novoj S, a onda  svoje glasače tretiraju kao imbecile. Dragan Đilas juče mrtav hladan kaže da je šokiran psovkama i uvredama u Skupštini. To bi bilo u redu da njega nisu snimili da upravo on izgovara te psovke. Taj čovek je najgorim psovkama i uvredama obeležio današnji dan. On je juče došao bled, nervozan, vrlo nespreman da sedi u toj sali. Sve ukupno je izdžao između jednog i tri minuta. Taj čovek nije u stanju da bude poslanik- rekao je Jovanov.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: