Autor: Informer.rs

09.02.2024.

16:31

Foto: inflrmer/Aleksandar Jovanovic Cile

TV

Hrkalovićeva sasekla Mariniku: To je gospođa koja se slika sa Kurtijem i govori kako je njen narod genocidan! (VIDEO)

Bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović istakla je da Viola Fon Kramon i domaća opozicija očigledano smatraju da Kosovo i Metohija nije deo Republike Srbije.

- Đilasova opozicija je od Viole Fon Kramon tražila da se ukine suverenitet naše zemlje, a kada je Viola rekla da pitanje Prištine nije domaće pitanje. To znači da oni otvoreno smatraju da Kosovo nije deo Srbije. Komentarisali su kako im smeta što je predsednikovo ime bilo na izbornoj listi, zato što time lista ostvaruje dobre rezultate jer se Aleksandar Vučić zapravo bori za Srbe ne KiM - rekla je Hrkalovićeva.

Informer

 

Hrkalovićeva je dodala kako se Marinika Tepić sastala i slikala sa Aljbinom Kurtijem i podržavala pristup lažne države u EU.

- Lazović i njegova ekipa žele da ih Zapad postavi na vlast kako bi uveli sankcije Rusiji, priznali Kosovo i ukinuli RS i proglasili je genocidnom tvorevinom. Marinika Tepić se sastala sa Kurtijem i potpisala sa njim pristup lažne države u EU. Ista ta žena se dobro osećala posle majske tragedije i rekla kako roditelji nemaju tapiju na bol. Đilasovci su pokupili mandate, ali i dalje kukaju na izbore- rekla je Hrkalovićeva.

Celu emisiju možete pogledati u videu: