Autor: Informer.rs

13.02.2024.

10:30

Foto: Masha Bandjur

TV

(VIDEO) Zapadni eksponent Aljbin Kurti želi totalno etničko čišćenje Srba sa KiM! Radeta: Đilasovci i Šiptari opasnost po naš narod!

Potpredsednica SRS-a Vjerica Radeta ističe da Aljbin Kurti želi da sprovede etničko čišćenje i da skloni sve Srbe sa Kosova i Metohije. 

- Srbi su pokazali da mogu da održe veličanstven i miran skup na Kosovu i Metohiji. Aljbin Kurti želi da sprovede etničko čišćenje i da skloni sve Srbe sa Kosova i Metohije. Ti Srbi su najhrabriji jer se svakodnevno bore sa šiptarskim terorom, a naša dužnost je da olakšamo život našem narodu - rekla je Radeta.

Informer

Naša gošća dodaje i da je protekao skup bez provokacija Šiptara i opozicije i smatra da Srbija mora da vrati pregovore u Ujedinjene nacije.

- Očekivali smo juče da budu šiptarske provokacije, ali i pojedinih delova opozicije koji su opasnost po Srbe sa KiM, ali hvala Bogu sve se završilo mirno i dostojanstveno. Srbi su rekli svoje reči bez ikakve politike i populizma, već su iskreno govorili o svojim problemima. Srbija mora da traži da se rešavanje problema Kosova i Metohije vrati na sto Ujedinjenih nacija, a Zapad mora ozbiljno da pripreti svom eksponentu Kurtiju - zaključila je Radeta.