Autor: Informer.rs

13.02.2024.

22:31

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

Đilasovce žulja što Vučić čuva Srbe na Kosovu i Metohiji od Kurtijevog terora! (VIDEO)

Član predsedništva SNS Sandra Božić navela je zahvaljujući politici predsednika Aleksandra Vučića, Srbija je dobila deceniju prosperiteta i i mira.

- Za Srbiju je spremljen isti scenario kao za Ukrajinu zbog čega sve ovo i jeste ekspresno. Balkan kao bure baruta nažalost nikad nije bio izuzet iz bilo kakvog konflikta. Ali zahvaljujući Aleksandru Vučiću Srbija je dobila deceniju mira i prosperiteta. Ovde se vide planovi udara na državu počevši od medija. Ako zapadnemo u nihilizam kakvom nas vode Dragan Đilas i Marinika Tepić onda ćemo dobiti situaciju u kojoj Srbija nema saveznike i neko drugi joj bira vlast. Zato smatram da će ovaj pokret biti odgovor svim lažnim patriotama i sada su sve karte na stolu - rekla je Božićeva.

Informer

 

Analitičar Stefan Srbljanović istakao je da Zapad radi na ujedinjavanju svih albanskih plemena kako bi se po svaku cenu spečilo da Srbija dobije izlaz na more.

- Postoji ideja sa Zapada da se sva albanska plemena ujedine, bilo to pod verom ili zajedničkim ciljem, samo kako bi se Srbija po svaku cenu sprečila da izađe na more. Poruka sednice Saveta bezbednosti bila je da se poruči Aljbinu Kurtiju da nije svemoćan i da svet nije počeo da postoji kada je on došao do neke vlasti - rekao je Srbljanović.

Informer

 

Glavni urednik Srpskog portala Dejan Vukelić govorio je o tome da je Srbija pokazala da nije ničija marioneta bila to Rusija ili Amerika.

- Ovih dana smo svedočili da nisu svi politički faktori spremni da sačuvaju suverenitet ove zemlje i zbog toga je predsednik želi da formira narodni pokret u cilju zaštite Srba sa KiM. Ovime on pokazuje da Srbija nije ničija marioneta bila to Rusija ili Amerika. Predstavnici opozicione liste su pokazali da su voljni da se odreknu suvereniteta Srbije tražeći da stranci dođu u Srbiju i nama odrede kako ćemo živeti - rekao je Vukelić.