Autor: Informer.rs

16.02.2024.

18:41

Foto: Informer

TV

Drama koja potresa ceo svet: Zapad likvidirao Navaljnog, a optužuju Putina za ubistvo! (VIDEO)

Pukovnik Milan Jolović ističe da Rusiji ne odgovara da najveći opozicioni lider umre mesec dana pred izbore i sumnjivo je da se to sada desilo.

- Leš Navaljnog nije se ni ohladio, a već su krenule spekulacije kako ga je Vladimir Putin likvidirao, a čovek je doživeo srčani udar. Zapad je odmah etiketirao Putina kao ubicu Navaljnog da bi politički iskoristili kampanju protiv Putina koga očekuju izbori u Rusiji. Rusiji ne odgovara da najveći opozicioni lider umre mesec dana pred izbore i sumnjivo je da se to sada desilo, a ne pre godinu dana i sigurno je da je Zapad znao da će se nešto dogoditi - rekao je Jolović.

Informer

Bivši pukovnik VS Sreten Egerić navodi da smrt Alekseja Navaljnog odgovara međunarodnom poretku i kolektivnom Zapadu.

- Smrt Navaljnog odgovara međunarodnom poretku tj. Bajdenu, Stoltenbergu i ostalima. Sada će da se polemiše o uzroku njegove smrti. Epstajn svedok saradnik i veliki pedofil, obesio se navodno u zatvoru, Slobodan Milošević je umro bez istrage u Hagu, a sada žele da optuže Putina za smrt Alekseja Navaljnog. Navaljni u suštini nije bitan za rusku javnost, već za kolektivni Zapad jer im je bio insajder za podrivanje Putinove vlasti i pljačkaš ruskog naroda - objasnio je Egerić.