Autor: Informer.rs

18.02.2024.

10:32

Foto: Informer

TV

Zapad je preko Alekseja Navaljnog pokušao da uništi Putina! (VIDEO)

Pukovnik KOS u penziji Ljuban Karan istakao je da se Aleksej Navaljni činio kao idealni agent za vršenje uticaja na rusku javnost od stane interesnih sfera Zapada.

- Politizacija Alekseja Navaljnija i njegove smrti polizirana je jako dugo. On je u politiku stupio preko društvenih mreža što ga je činilo savršenim agentom za uticaj na rusku javnost od strane Zapada. Otišao je u SAD na univerzitet Jejl odakle se javljao narodu zbog čega se smatralo da on uopšte nije išao u SAD na školovanje već da postane agent Zapada i izazove potencijalnu obojenu revoluciju u Rusiji - rekao je Karan.

Informer

 

Doktor prava dr. Ratomir Antonović govorio je o tome kako je potrebno sudsko i medicinsko veštačenje kako bi se utvrdio da li je zapravo otrovan ili ne.

- Delovanje Navaljnija vezujem za obojenu revoluciju i smatram da je on samo treba da bude kontra Putinu, a kažnjen je za subverziju za šta bi bio kažnjen i u SAD. Potrebno je sudsko i medicinsko veštačenje da bi se utvrdilo da li je Aleksej bi otrovan. Moramo biti svesni da je bio osuđen rušenje državnog i ustavnog poretka i zbog toga nije nemoguće da je imao negativan tretman u zatvoru - rekao je Antonović.

Celu emisiju možete pogledati u videu: