20.02.2024.

19:33

Foto: Ata images/ Informer

TV

Zahtev opozicije potpuno sumanut! Vučićević: Ne postoji političar u svetu koji je zabranjen samo zato što je popularan! (VIDEO)

Glavni urednik "Informera" Dragan J. Vučićević komentarisao je sumanut zahtev opozicije da se zabrani Aleksandru Vučiću da koristi svoje ime na listi.

Informer

Dragan J. Vučićević

-Ima jedan sjajan video. Napravile su ga naše kolege. Taj video govori o ovom zahtevu opozicije da se zabrani Aleksandar Vučić. O tome pričamo od kako su u Strazburu tražili da se koristi ime Aleksandra Vučića zato što je previše popularan. 12 godina vode kampanju protiv njega i nisu našli ni jedan jedini dinar koji je navodno ukrao. Postavlja se pitanje kako je moguće da ga ukinu zato što je previše popularan. U svetu je običaj da predsednik bilo koje zemlje učestvuje svojim imenom i na izborima gde nisu kandidati. Tu imate i Makrona i mnoge druge lidere- rekao je Vučićević.

Video možete pogledati ispod:

Nakon gledanja ovog videa, glavni urednik poredio je situaciju u Srbiji sa situacijom u svim drugim evropskim zemljama.

-Analena Berbok, Šolc, Makron, svojevremeno Angela Merkel, svi učestvuju na lokalnim izborima! Zašto? Zato što je to politika. Zato što se to tako radi. Šta će sad da kažu? Boris Tadić bio je nosilac liste i u Subotici i u Crnoj travi i u Novom Sadu... Svuda je mogao Boris Tadić. A Vučić ne može? Ne može Vučić, a može Šolc? Koja je to matematika, politička akrobacija koja može da objasni tako nešto. Na ovom primeru se vidi sva nakaznost njihove politike. Tu nema nikakvog elementarnog reda. Ajde da zabranjujemo Vučića zato što je Vučić popularan! Neverovatno! Kako misliš da te pobedim, kad si ti mnogo bolji od mene? Čovek ode u Strazbur! Pored njega sedi Viola fon Kramon i klima glavom. Mislim da je jako značajno da se ovaj video vidi. Mi ćemo ga poslati i svim drugim televizijama. To je takva pokvarenost! Ono što oni rade je zločin protiv svoje nacije! Zašto ne dozvoljavate Srbiji da normalno funkcioniše i da radi i gradi? Zbog njihovih strašnih laži mi ćemo sada da idemo na ponovljene izbore u Beogradu- naveo je Dragan J. Vučićević.

Video možete pogledati ispod: