Autor: Informer.rs

21.02.2024.

09:54

Foto: Masha Bandjur

TV

(VIDEO) Đilas želi cenzuru svih medija u Srbiji i da Šolakovi programi ispiraju mozak narodu! Vukajlović: On je za psihijatrijsko lečenje!

Novinar Duško Vukajlović ističe da Dragan Đilas želi da uređuje sve medije u Srbiji, ali i da Šolakovi mediji budu jedini servis u našoj zemlji.

- Nigde u Evropi, ali i u svetu, ne postoji takav bezobrazluk. Dragan Đilas ne samo što bi želeo da uređuje RTS, nego je već jednom želeo da uređuje pitanja na TV Prva za predsednika i kada mu to nije uspelo osuo je paljbu po svima. Šolakove televizije su prijavljene u Luksemburgu, a ovde bi želeli da vode glavnu reč i budu glavni i jedini servis - objasnio je Vukajlović.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da Đilas želi da vlada svim mogućim institucijama, a sam je kršio osnovna i ljudska prava.

- Đilas želi da vlada Beogradom, medijima i svime što postoji, to je stvarno ponašanje za psihijatriju. Dok je Đilas bio gradonačelnik ništa nije smelo da se piše i govori o njemu, kršio je osnovna i ljudska prava, a sad se žali kako je on cenzurisan. Opozicija nema nikakav program, samo dođu i izvode performans i vređaju ljude - istakao je Vukajlović.