Autor: Informer.rs

22.02.2024.

08:50

Foto: Foto: Zoran Sinko

TV

Takeru Karlsonu život u opasnosti? Smajlović: Amerikancima smeta što je uradio intervju sa Vladimirom Putinom! (VIDEO)

Novinarka Ljiljana Smajlović ističe da je Taker Karlson Karlson je rizikovao otkaz time što je započeo projekat sa Elonom Maskom na X platformi, ali i što je uradio intervju sa Putinom.

- Ovaj intervju je jedan presedan u američkom novinarstvu, a jedini koji je izašao iz tog kruga je Džulijan Asanž. Taker Karlson prima platu od Foks Njuza 15 miliona dolara godišnje. Karlson je rizikovao otkaz time što je započeo projekat sa Elonom Maskom na X platformi - rekla je Smajilović.

Informer

Naša sagovornica dodaje i da je Taker protiv ratova i pomoći SAD Ukrajini, ali dodaje i da mu je život u potencijalnoj opasnosti.

- Amerikom vlada jednopartijski sistem i svi mediji su pod kontrolom jedne stranke, a prilikom ratova vlada i mediji podržavaju ratove, a upravo je iz toga iskoračio Taker. Karlson je protiv toga da SAD šalje milione dolara Ukrajini i da američka vojska brani Ukrajince, a ne može da sačuva svoju granicu kod Meksika. U Americi je dostupno oružje i mnogi državnici su doživeli atentat i zato nije isključeno da je ugrožen život Karlsonu - objasnila je Smajlović.