Autor: Informer.rs

22.02.2024.

13:02

Foto: informer.rs

TV

Potresna ispovest Milana koga je kao bebu majka ostavila u liftu! 'Nisam ljut na nju, hvala joj što me nije abortirala! (VIDEO)

Gotovo pet decenija kasnije, Milan ima srećan i ispunjen život. Oženio se, dobio dva sinčića i preselio u Španiju, gde živi godinama. O svojoj nestvarnoj priči, detinjstvu, ali i razlozima zbog kojih želi da upozna svoju biološku majku, Milan Popović, ostavljena beba, govorio je za Informer.

- Komšija me je našao u liftu, a milicioner Ilija Glušac me je doneo u sirotište i tu su mi dali ime Ilija po njemu. Kasnije sam dobio ime Milan, na krštenju, koje su mu nadenuli moji roditelji koji su me usvojili - rekao je Popović.

Informer

Milan Popović

- Moj je život bio predivan, kao iz bajke. Neograničena ljubav, pažnja, bezbedno odrastanje, sve na mestu, srećan klinac - objasnio je Popović.

Naš sagovornik dodaje i da je oduvek postojala potreba o upoznavanju bioloških roditelja i da bi svojoj majci rekao da je zahvalan što ga nije abortirala.

- Potreba je uvek postojala, ali želja se javila kad sam dobio sina, ali i kada mi je majka koja me je usvojila rekla da bi trebalo da potražim biološke roditelje, da znam svoju genetiku i obratim pažnju na nešto kod dece - kazao je Popović i dodaje da:

- Krivio sam svoju majku kao mali, ali sam kasnije shvatio da se sigurno njoj nešto desilo loše. Rekao bih svojoj majci dve stvari kad bih je upoznao, hvala što nisi abortirala i sve je okej, prošlo je bolje nego što je bilo ko očekivao - zaključio je Popović.

Celu emisiju možete pogleadti u videu: