Autor: Informer.rs

24.02.2024.

19:03

Foto: Informer

TV

Čim su nanjušili krv počeli su da se dele i napadaju! Otkriveni detalji o raskolu pokreta "Mi - Glas iz naroda"! (VIDEO)

Dejan Vukelić iz Srpskog portala istakao je da ga neodgovorno ponašanje u pokretu "Mi - Glas iz naroda" nije iznenađujuće, jer se nikada nisu susretali sa ozbiljnim političkim odlukama.

- Ljudi moraju da razumeju da bi do ponavljanja izbora došlo ne zbog pritiska prozapadne opozicije i njihovih partnera, već kako bi se konačno svi odbornici složili. Neodgovorno ponašanje pokreta "Mi - Glas iz naroda" me nije iznenadio, jer nikada nisu donosili bitne političke odluke. Pored toga posvađali su se čim su "namirisali krv" i shvatili da mogu biti deo vlasti ili raspolagati nekim sredstvima - rekao je Vukelić.

Informer

 

Analitičar Luka Stajić naveo je da se od liste "Srbija protiv nasilja" može očekivati prljavija kampanja nego ranije i da im na eventualnim izborima narod neće dati poverenje.

- Na prethodne dve sednice Skupštine opozicija pokušava da sruši izbornu volju građana Srbije što im neće poći za rukom. Moći ćemo da očekujemo prljavijoj kampanji liste "Srbija protiv nasilja" i smatram da im narod neće poverovati na eventualnim izborima, jer su videli njihovo narušavanje suvereniteta Srbije i nasilne retorike - rekao je Stajić.

Informer

 

Predsednik saveza Srba u Sloveniji Vladimir Kokanović konstatovao je da Marinika Tepić ponovo apeluje da se uvedu sankcije Srbiji zbog izborne krađe, što je za Srbe u rasejanju bilo jako bolno. 

Celu emisiju možete pogledati u videu: