Autor: Informer.rs

26.02.2024.

10:36

Foto: Informer

TV

Ustašoid Radman zverski nasrće na Srbiju! Hrvati žele da ostvare Pavelićev san! (VIDEO)

Nebojša Krstić marketinški stručnjak ističe da ustašoid Radman mora da obrati pažnju na izjave jer je ministar spoljnih poslova.

- Kad ste u hrvatskoj vlasti svaki trenutak je dobar za pljuvanje Srbije. Da je mišljenje nekog novinara ili običnog čoveka, niko ne bi napravio polemiku, ali on mora da obrati pažnju jer je ministar spoljnih poslova. Šta on priča u kafani, ili kad završi partiju pinponga sa drugarima to je irevelantno, ali javne izjave ne mogu da vređaju državu Srbiju. On je jedan običan ustašoid - rekao je Krstić.

Informer

Ratko Dmitrović, pisac i novinar navodi da je Radman u Hrvatskoj predmet sprdnje zbog raznih gafova, ali i da se u Hrvatskoj vodi proustaška politika.

- Radman je u Hrvatskoj predmet sprdnje zbog raznih gafova. On je iz Tomislavgrada koje je bilo ustaško uporište tokom Drugog svetskog rata. On tvrdi da je Srbija izgubila rat, pa sad misli da može da vređa kako god želi našu zemlju. Srbi nisu dugo rekli ni reč protiv Hrvatske i mi smo uzdržani, a pre svega imamo potpredsednicu vlade Hrvatske koja je Srpkinja. Što je Ante Pavelić sanjao, to sada izvršavaju političari HDZ-a, otvorene ustaše sede u Evropskom parlamentu - kazao je Dmitrović.