Autor: Informer.rs

26.02.2024.

23:00

Foto: Foto: Informer

TV

Putin žustro poručio Zapadu da nuklearno oružje nije isključeno iz priče! (VIDEO)

Predsednica društva sunarodnika Rusije Marina Galogaža navela je da Medvedev služi da svojim izjavama uzdrma javnost kako bi Putin kao dobri policajac mogao da ih umiri.

- Medvedev je bio smatran liberalnom kada je došao na vlast, međutim od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i sankcija on radikalno menja svoju politiku. On radikalnim izjavama uzdrmava javnost kada je u pitanju Ukrajina, Putin kao dobar policajac ulazi i smiruje javnost. Putin je indirektno potvrdio njegove izjave o nuklearnom oružju navodeći da to ne isključuje kao opciju ukoliko NATO eskalira tenzije - rekla je Galogaža.

Informer

 

Pukovnik u penziji dr. Mićo Živojinović istakao je da postoji nova strategija Jansa Stoltenberga da se formira nova federacija od država koje se graniče sa Rusijom u cilju da je dodatno iscrpe.

- Mora se paziti da se ne upadne u područje hemijskog dejstva kako SAD ne bi imale priliku da optuže Rusiju za upotrebu oružja za masovno uništenje. Najavljena je nova strategija od strane Jansa Stoltenberga gde je predvideo da države koje su u dodiru sa Rusijom, formiraju konfederaciju sa zajedničkom vojskom i spoljnom politikom kako bi dodatno crpeli snagu Rusije. Sa druge strane oni ne vide Ukrajinu kao državu, već kao finalno bojno polje u borbi protiv Rusije - rekao je Živojinović.