Autor: Informer.rs

28.02.2024.

22:35

Foto: Foto: Miloš Rafailović

TV

Vesli Klark i Medlin Olbrajt su Kosovo koristili kao svoj lični novčanik!

Član predsedništva SNS i pomoćnik direktora kancelarije za KiM Miloš Terzić govorio je kako Srbija uspešno postiže da pitanje Kosova i Metohije vrati pred Ujedninjene nacije.

- Srbija se vodi Rezolucijom 1244 i uvek ćemo nastojati da pomažemo naš narod na KiM i nećemo dozvoliti Aljbinu Kurtiju da formira veliku Albaniju. Mi smo morali da tražimo da se pitanje Kosova vrati u UN i 28 članica je povuklo priznanje, što bi teško bilo moguće pod ingerencijom Kvinte - rekao je Terzić.

Informer

 

Novinar Dragan Vujičić istakao je da Zapad već ima strategiju kako da rasparča Ukrajinu.

- Tapiju na Kosovu su dobili Vesli Klark i Medlin Olbrajt menjajući zakone u novonastaloj lažnoj državi kako bi njihove kompanije imale dole monopol i zajedno sa svojom vladom izrabljivali to područje. Ukrajina je potpuno devastirana zemlja koja je sa 51 spala na 18 miliona stanovnika i verujem da Zapad već prognozira kako će da je rasparča - rekao je Vujičić.

Informer

 

Pukovnik u penziji Sreten Egerić rekao je kako je Zelenski za dve godine devastirao i rasparčao ukrajinsku vojsku koja je svojevremeno bila među silnijima u Evropi.

- Naše rukovdstvo zna da KVINTA, EU i ceo NATO nisu na našoj strani i svesni smo da je Aljbin Kurti običan izvođač radova za te tri agenture. U Evropi se igra politička fudbalska utakmica na račun Ukrajinaca. Moguće je da Zelenski ima određene zadatke kako da deluje, jer ne verujem da bi neko mogao i hteo da za dve godine rasparča i devastira vojsku zemlje koja je bila veoma silna - rekao je Egerić.