Autor: Informer.rs

29.02.2024.

17:06

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

(VIDEO) Nema predaje! Dok predsednik Vučić vodi najtežu bitku za našu zemlju, Kurti i Đilasovi dobrovoljci žele totalno uništenje Srbije!

Ministar u Vladi Srbije Đorđe Milićević ističe da Srbija u teškoj poziciji, a da to dodatno otežava opozicija koja je prema rečima ministra protiv naroda i države, kao i da se predsednik Vučić bori za državu Srbiju.

- Srbija je u najtežoj poziciji još od 1999. godine, a to vam tvrdim jer se bavim jako dugo politikom. Uvek ću se zalagati za Srbiju, a danas imamo opoziciju koja je protiv svog naroda i države i oni su samozvana opozicija koja se takmiči ko će više da skoči na klupi na kojoj je nekada sedeo Ivo Andrić. Smatram da nema predaje i moramo da sačuvamo naš narod i državu i moramo da budemo ujedinjeni, a nedavni samit u Tirani na kome je predsednik jasno poslao svoj stav je direktni pokazatelj koliko on uspeva da se izbori - kazao je Milićević.

Informer

Poslanik SNS Dejan Bulatović kaže da dok se Aleksandar Vučić bori za svoj narod, opozicija na sve moguće načine radi protiv države i predsednika.

- Aleksandar Vučić nastavlja veliku borbu za svoj narod i slobodu gde god se nalazio. Kurti na KiM zvecka oružjem i sprema etničko čišćenje. Predsednik Vučić pored borbi za naš teritorijalni integritet, bori se i za povećanje ekonomije i ekonomskog razvoja. Opozicija na sve načine radi protiv države, znam celu istinu o njima i oni kritikuju svoju zemlju i državu na sve moguće načine. Predsednik Aleksandar Vučić i njegova porodica trpe mnoge napade i pritiske sa svih strana i sve što smo postigli do sada žele da uruše i da nas Zapad bombarduje i optuži za genocid - rekao je Bulatović.