Autor: Informer.rs

09.03.2024.

22:23

Foto: Informer

TV

Đilasova ekspedicija bi da ide na tropska ostrva sa državnom kasom, ali ih u tome sprečavaju novi izbori u Beogradu! (VIDEO)

Politički analitičar Miljan Jovićević kaže da opozicija i dalje nastavlja kampanju bez moralnih načela i bez programa, dok im Vučić izlazi na sve načine u susret.

- Predsednik Vučić je izašao opoziciji u susret, a oni su nastavili sa svojim nametanjem datuma i prolongiranjem izbora. Na najvećoj pošasti našeg naroda su se inflirtrirali u politiku, a opozicija nema čak ni osnovna načela niti program. Pored nacionalnog suvereniteta, vlast brine i o ekonomiji koja će samo da napreduje - naveo je Jovićević.

Informer

Šef poslaničkog kluba PUPS-a Stefan Krkobabić ističe da je opoziciji jedini cilj državna kasa, odmor i fotelja funkcije, a ne narod i njihovi životi.

- Oni su stalno podeljeni i utrkuju se ko će da dođe na vlast. Govorili su da su izbori pokradeni, a sada im ne odgovara što se izbori ponavljaju. Njima nisu bitni građani i njihovi životi, već samo im je bitan novac i da se dokopaju fotelje. Oni žele da odmaraju a ne da rade, a narod želi rad - objasnio je Krkobabić.

Informer

Đorđe Dabić iz SNS navodi da su opoziciji preči odmori i putovanja, nego beogradski izbori.

- Najveći strah opozicije su datum novih izbora i kalkulisali su da će otići na odmor i spojiti neradne dane, ali to nije urodilo plodom. Cela opozicija ide na more i odmara se, dok pošten narod radi. Zamislite koliko su oni nesvesni odgovornosti prema svojim građanima, kada kukaju da će im propasti odmor za prvi maj. Zdravko Ponoš je NATO general i špijunčina - rekao je Dabić.