Autor: Informer.rs

13.03.2024.

10:32

Foto: Peđa Milosavljević

TV

Đilas mobiliše svoje bataljone i šalje ih u monstruozan lov na građane! Spasić: Opoziciji sledeća meta penzioneri i deca! (VIDEO)

Analitičar Milan Stevanović Piksel navodi da opozicija pokušava da podigne tenzije u Srbiji i mobiliše Srbiju kao petog oktobra.

- Opozicija želi da podigne tenzije, a oni umesto da se bave time da dokažu navodne pokradene izbore oni napadaju ljude na ulici. Tvrdili su da ljudi žive u trafostanicama i odatle glasaju, što je potpuna laž. Peti oktobar se desio tako što je mobilisana cela Srbija, a na to pokušavaju da se pozovu pripadnici opozicije, ali ne shvataju da je Beograd kičma Srbije - kazao je Stevanović.

Informer

Zoran Spasić predsednik Centra za bezbednosnu i međunarodnu politiku ističe da đilasovci kreću u brutalan i monstruozan lov na ljude i da je to njihova jedina politika.

- Đilasovci kreću u brutalan i monstruozan lov na ljude, prvo su napali žene, a šta je sledeće, deca i starije osobe. Brutalno nasilje su pokazivali i u napadima na grad Beograd kada su nam lomili i rušili grad. Ovo sve je jasna potvrda sem nasilja nemaju nikakvu politiku i oni nemaju šta drugo da ponude osim iživljavanja, a videli smo i da su napali žene, a da su muškarci bili ne bi smeli da izvrše napad - rekao je Spasić.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da opozicija se utrkuje u izvršavanju nasilja, napadima na predsednika i povinovanju Zapadu.

- Oni kao da se utrkuju ko će više da izvrši nasilje, napadne predsednika i gmiže pred Zapadom. Vučić je mogao da formira vlast, ali on je izabrao da pruži priliku opet opoziciji i da učvrsti legitimitet izbora, a opoziciji je jedino bilo bitno da odu u tropske krajeve na odmor. Traže od Zapada da ostanemo bez novca, radnih mesta i fabrika. Cilj im je da nasiljem jure ljude koji ne misle isto - zaključio je Spasić.