Autor: Informer.rs

13.03.2024.

18:07

Foto: Foto: Miloš Rafailović

TV

London obučava Zalužnog za novog predsednika, a Zelenskom se kuvaju drugi planovi!

Pukovnik u penziji Milan Jolović istakao je da Zalužni trenutno provodi vreme u Londonu zbog potencijalne smene Zelenskog i militarizacije Ukrajine.

- Makron pokušava da ispliva iz evropskog političkog mulja, a frustriran svojim političkim porazom u Africi nije nemoguće da planira da pošalje svoje legionare u Francusku. Zalužni je očigledno trenutno u Londonu koji ga verovatno priprema da smene Zelenskog kako bi efektivnije mogli da se bore protiv Rusije. Ako ga postave za predsednika to bi značilo militarizaciju Ukrajine - rekao je Jolović.

Informer

 

Pukovnik Sreten Egerić iz Srpsko ruskog centra "Majak" naveo je da postoji mogućnost da Zapad Zelenskog sa koferom novca pošalje u Izrael ili Floridu gde ima nekoliko nekretnina.

- Ne vole Ukrajinci Zalužnog koliko samo žele da se reše Zelenskog, Zalužni će u Londonu kroz određenu obuku biti pripremljen da se na teren vrati u vidu političara. Nije nemoguće da će Zelenskog samo odseliti za Izrael ili Floridu gde on ima imovinu i sa koferima punim novca ga poslati van zemlje - rekao je Egerić.