Autor: Informer.rs

13.03.2024.

22:30

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

Zapadni političari peru pare preko donacija za pomoć Ukrajini dok Ukrajinci ginu za njih!

Novinar Dragan Vujičić istakao je da Evropa zbog slušanja direktiva Amerike i otuđivanjem od Rusije, ostaje ekonomski i diplomatski izolovana, jer Afrika i Bliski istok osećaju posledice evropskog kolonijalizma i agresije.

- Putin će pobediti na izborima tu nema pitanja i sasvim je neminovno da će biti pokušaja terorističkih napada u Rusiji pošto je već za to bilo pokušaja u Belgorodu. Evropa je u problemu, jer sa jedne strane ima Amerikance koji ih koriste, dok ih sa druge strane Mediterana i Bosfora mrze Bliski istok i Afrika, a sada podižu zid prema Rusiji čime ostaju izolovani, kako privredno tako i diplomatski. U ovom ratu Zapadni i ukrajinski političari peru pare preko donacija i pomoći, a za sve to oporezuju poreske obveznike tačnije građane EU - rekao je Vujičić.

Informer

 

Bivši dekan fakulteta bezbednosti dr Radomir Milašinović komentarisao je da Nemci dobro razumeju šta mogu da očekuju ukoliko budu provocirali Rusiju.

- Svašta je moguće u sajber prostoru, jer nije moguće uočiti potencijalne pretnje zato smatram da će upravo prvo biti pokušaja takvih napada na Rusiju. Duboka država je toliko plašila narod Rusijom da je Tramp tokom celog svog predsedništva morao da ubeđuje javnost da nije došao na vlast uz mešanje Rusije. Nemcima je jasno koliko velike posledice mogu snositi ako budu provocirali Rusiju na šta ih je Nikita Hruščov upozorio. Međutim politički patuljci zapadne Evrope pokušavaju da uberu poene na taj način  - rekao je Milašinović.