15.03.2024.

10:25

Foto: Zoran Sinko

TV

SAD priželjkuje Treći svetski rat? Rusija neće napasti EU, ali koje oružje će koristiti u Ukrajini... (VIDEO)

Nebojša Bakarec, član Predstavništva SNS-a istakao je da pomno prati sve što se događa u svetu.

-Zapad pokušava u svom očaju da izvede nešto užasno, a to je da izazovu Treći svetski rat. To odgovara ekonomiji SAD-a. SAD zna da u novembru pobeđuje Tramp. Ovi što sad vladaju znaju da će da izgube, ali i da Ukrajina gubi rat, bez obzira na sve propagande protiv Rusije. Makron je jedan od ovih jastrebova koji guraju to.  Makron ima nešto što druge zemlje nemaju, a to je legija stranaca. On može da je potroši bacivši je u Ukrajinu. I Francuska je nuklearna sila. Ipak, to sa legijom stranaca neće uspeti. Američkoj ekonomiji odgovara Treći svetski rat. Najveći neprijatelj Evrope je onaj ko gura EU u rat, a to nije ni Rusija ni Putin. Rusija neće napasti EU. Oni će se boriti u Ukrajini, a koje će oružje upotrebiti, to je stvar Rusije- rekao je Bakarec.

Informer

Nebojša Bakarec

Opozicija je dodala još nekoliko zahteva, tako da se sada stiglo i do Lex specijalisa. Kako vreme odmiče, utisak je da na dnevnom nivou spisak postaje sve duži, pa se samo od sebe postavlja i pitanje šta daju, jer do sad, osim nasilja, nismo videli nista drugo. 

U isto vreme samozvani lider opozicije Dragan Đilas u intervjuu za TV Insajder ne samo da se nije izvinio zbog divljačkih napada njegovih pristalica na četiri žene, aktivistkinje SNS-a, već je za to nasilje pokušao da okrivi vlast Aleksandra Vučića!

-Naši aktivisti nisu poznati javnosti. Ovo je pre svega nasilje nad ženama. Imali smo fizički napad na Slavicu Vujačić. Ona je nosila rančić na leđima i pretučena je. Verovatno je neko udario tupim predmetom. Žena se loše oseća. Ni jedan Đilasovski i Šolakov medij nije objavio tu vest. Zašto je glava Borka Stefanovića vrednija od glave Slavice Vujačić? Ovih dana su napali tri žene koje rade svoj posao zato što veruju u to. Međutim, to je samo deo nasilja. U kampanji 2013. godine, bilo je 10 napada na žene. Jednoj želi je povređena ruka, drugoj je uništen telefon. Svi oni imaju učešće ili u kriminalu, ili u nasilju u porodici, ili u nasilju u Skupštini- rekao je Bakarec.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: