Autor: Informer.rs

16.03.2024.

08:52

Foto: Peđa Milosavljević

TV

Putin ide ka konačnom trijumfu! Miletić: Pobediće na izborima, ali i u ratu! (VIDEO)

Dejan Miletić iz Centra za proučavanje globalizacije smatra da će se dogoditi velika pobeda Putina i da je velika izlaznost na ruskim izborima.

- Rusija je poznata po 12 vremenskih zona i zato moraju da budu održani u tri dana. Smatram da će se dogoditi velika pobeda Putina i velika je izlaznost na ruskim izborima. Masovna izlaznost pokazaće da Rusija ozbiljno stoji iza svog predsednika i posle svih ratnih dešavanja prepoznaju pobedničku politiku - rekao je Miletić.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da Rusija nikada nije bila jača na frontu i da će krenuti u nove ofanzive i odsecanje Ukrajine od Crnog mora.

- Rusija beleži sjajne rezultate u ekonomiji, bolji su i od SAD i Evrope. Nisu se uopšte osetile zapadne sankcije u Rusiji i Rusija drži sve konce. Homogenizacija je prisutna u Rusiji i osuđuje se režim u Kijevu. Rusija nikada nije bila jača na frontu i krenuće se u nove ofanzive i odsecanje Ukrajine od Crnog mora. NATO stoji na granicama Ukrajine, a SAD gura Evropu ne samo u rat već i finansiranje tog sukoba - kazao je Miletić.