Autor: Informer.rs

18.03.2024.

19:58

Foto: Tanja Andric

TV

Rusi zadali ključan udarac Zapadu! Putin spremio nuklearke ako NATO uđe u Ukrajinu! (VIDEO)

Gosti koji su govorili o svim ovim temama bili su prof. dr Ilija Kajtez, Ivan Ivanović iz pokreta NAŠI, Sergej Boljević prof. sa fakulteta u Moskvi, Ivan Miletić, ekspert za odbranu i bezbednost.

Ivan Miletić, ekspert za odbranu i bezbednost kaže da je moguće da dođe do nuklearnog sukoba između NATO i Rusije.

- Najveće iznanađenje je bilo napad prozapadnih formacija na Belgorod. Verovatnoća da se upotrebi nuklearno oružje postoji i može da se dogodi. Zapad želi da dođe na teritoriju Ukrajine i to može da dovede do sukoba sa ruskim snagama, a dalje bi to eskaliralo u otvoren nuklearni sukob NATO i Rusije - objasnio je Miletić.

Sergej Boljević prof. sa fakulteta u Moskvi ističe da Putin podiže i jača Rusiju već 24 godina i da mu zato narod veruje.

- Danas je veliko slavlje u Moskvi jer je pre deset godina prisjedinjen Krim Rusiji. Mladi ljudi imaju taj osećaj za državu i žele da Rusija postane još jača. Podiže Rusiju već 24 godina i ona postaje sve jača. Živim već skoro 40 godina u Rusiji i mogu da vam kažem da je Putin najviše uticao na jačanje Rusije. Prvi put je bilo glasanje i sa pripojenih teritorija što je odlično za Rusiju - kazao je Boljević.

Prof. dr Ilija Kajtez, sociolog, kaže da je rusko društvo poslalo poruku Zapadu da je stabilno i da stoji iza Putinu i da opozicija nema nikakve šanse.

- Putin je probio sve rekorde i pobedio je na impresivan način. Na neki način ovo glasanje je bio svojevrstan referendum o ratu u Ukrajini. Rusko društvo je poslalo poruku Zapadu da je stabilno i da stoji iza svojih lidera, a Putinu je sad narod dao snagu i moć da sprovede reformu slobodarskog naroda sveta. Ruska opozicija je minorna i nema nikakvog uticaja, jer čitava Rusija veruje Vladimiru Putinu i ne veruje ni Juliji Navaljnoj ni Zapadu - Kajtez.

Informer

Ivan Ivanović iz pokreta "NAŠI"  Putin stvara novi svetski poredak koji je slobodarski, a da će u tome pomoći Kina.

- Ruski narod je rekao svoje i rekao je da želi da ih Vladimir Putin vodi u budućnosti. Bitno je što smo i mi iz Srbije dali podršku Putinu i čestitali pobedu. Putin stvara novi svetski poredak koji je slobodarski, a u tome će im pomoći Kina. Zapadne strukture su želele da nametnu svoj uticaj u Rusiji, a sada Putin ima odrešene ruke da reši vojnu operaciju u Ukrajini - rekao je Ivanović.

Naš sagovornik dodaje i da

- Vladari iz senke upravljaju liderčićima sa Zapada i oni žele da dođe do nuklearnog rata. Putin razbija i ruši njihov plan i postavlja novi svetski poredak slobodarskih zemalja od koje se neke nalaze u BRIKS-u. Civilizacija se nalazi na jednoj oštrici i moguće je da dođe do sveopšteg nuklearnog sukoba - zaključio je Ivanović.