Autor: Informer.rs

19.03.2024.

20:24

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

Bulatović još jednom razneo opoziciju: Imam dokaze koji bi Mariniki i Đilasu završili karijeru! (VIDEO)

Dejan Bulatović, narodni poslanik SNS ističe da poseduje dokaze koji bi završili Đilasu karijeru, kao i da opozicija konstantno beži od njega jer iznosi istinu.

- Rekao sam svima sve u lice i Đilasu i Mariniki i Borku. Imao sam suđenje sa Đilasom, a tokom procesa, pitao je sudiju da izađe iz sudnice, što mi je sudija dozvolio. Marinika Tepić je trebala da gostuje sa mnom u tv duelu, ali je otkazala gostovanje pre početka. Plaše se mene i beže od mene, jer uvek iznosim istinu, a toga se oni boje. Ukrali su mi stranku i ja sam im na početku rekao da nećemo da se borimo protiv države Srbije, ali se oni to sprovode. Stao sam na stranu države i stao na stranu predsednika Vučića iskreno, a njih boli što sam ja bio iskren i bez kalkulacija. Đilas mi je ponudio veliki novac da ostanem u stranci, ali ja to nisam hteo. Đilasu i Mariniki su se promenile face kada sam to spomenuo u Skupštini. Đilas je pretukao svog psa i nikada nije to demantovao. Da smo pustili to u medijima, njegova karijera bi bila završena. Imao sam moralni kompas i nisam želeo da pustim to u medije. Imam istinu sa dokazima koju mogu da iznesem, a kada se to desi, njihova karijera biće završena - rekao je Bulatović.

Celu emisiju obavezno pogledajte u videu ispod:

On dodaje i da opozicija nema granice i da nisu danas bili policajci u Skupštini, opozicija bi krenula da mlate po Skupštini i da su oni su generatori nasilja i mržnje u Srbiji.

 

- Opozicija da bar ima malo moralnosti u sebi, povukla bi se iz politike još davno i ne bi trčala na Zapad da traži da se Srbija proglasi genocidnom i da nam se uvedu sankcije. Mi moramo da radimo na odpriznavanju tzv. Kosova od strane svetskih država, pre svega da to učini Crna Gora. Opozicija bi trebala da učestvuje u tome, ali oni ne žele ništa konstruktivno da urade. Ovo jesu turobni dani za opoziciju i oni rade slično kao Aljbin Kurti. Kurti zvecka oružjem na KiM i želi da izvrši etničko čišćenje, a opozicija sve to kopira i želi da napravi problem i na KiM i u Beogradu. Sve su Blokirali po Beogradu i napadali su na sve načine državne institucije. Opozicija nema granice, da nisu danas bili policajci u Skupštini, oni bi nas krenuli da mlate po Skupštini. Oni su generatori nasilja i mržnje u Srbiji. Kada su shvatili da ne mogu ništa da urade na Zapadu, onda su se okrenuli napadu na predsednika Vučića i da dođu nasiljem do vlasti. Ima tu jedan problem za njih, a to su država i služba, između ostalih i BIA. Kad bude momenat za veću eskalaciju i da krenu na narod, kada se odvaže na to, onda će država itekako reagovati i neće moći da sruše državu i neće moći da diraju građane Srbije. Jedino što me uplaši je kada grakne Marinika u Skupštini, a ja se zamislim i razmišljam o pecanju, pa me to pretrgne. Mi nikada nećemo moći da se plašimo Đilasa, Marinike i Borka Stefanovića - zaključio je Bulatović.