Autor: Informer.rs

23.03.2024.

17:32

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

Zapad organizovao teroristički napad? Osveta Putina će biti toliko jaka da će razbiti Ukrajinu i NATO u deliće! (VIDEO)

Ekonomista Dragan Škobalj kaže da će Rusija slomiti Ukrajinu i NATO.

- Rusija će izvršiti toliko jake napade na Ukrajinu, da će Ukrajina pasti, ali će se i NATO raspasti do kraja godine - tvrdio je on.

Geopolitički analitičar Milutin Ilić navodi da je definitivno da Zapad stoji iza napada.

- Ukrajinska vojska koje je proksi ratište NATO alijanse, suočena je sa tim da je neko nadmoćniji od njih, a to je Rusija. Potrudili su se da obuče diverzante i ekstremiste da bi naneli podrivanje Rusije. Definitivno je da Zapad stoji iza napada - naveo je Ilić.

Petar Popović sa portala "PEPO politika" ističe da SAD je rekla da nije Ukrajina kriva, a ako znaju ko nije kriv što ne kažu ko jeste kriv.

- Ukrajina je učestvovala u celom ovom terorističkom aktu, a i to je zato što je Ukrajina organizovala akciju izvlačenja terorista. SAD je rekla da nije Ukrajina kriva, a ako znaju ko nije kriv što ne kažu ko jeste kriv - kazao je Popović.

Informer

Stručnjak za terorizam Dževad Galijašević navodi da je najbitnije je ko je finansirao, obučio i napravio metu terorističkog napada.

- Tadžisti su u Afganistanu druga etnička zajednica i oni su jezgro američke vojske. Oni su obučeni i dobili su novac za teroristički akt. To je manje bitno, najbitnije je ko je finansirao, obučio i napravio metu terorističkog napada. Rusija će sigurno da odgovori na ove akcije,a Evropa će u budućnosti biti samo američki izvršilac. ISIS je već razbijen i poražen i to oni nisu uradili - kazao je Galijašević.