24.03.2024.

12:54

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

NATO agresija je bila brutalna, ali je narod bio na mestu! Nikada nismo bili bliži jedno drugom!

Političar, prof. dr Branislav Ivković na samom početku pohvalio je sve naše sunarodnike u bivšim zemljama Jugoslavije koji su na specifičan način obeležile današnji datum.

Informer

Branislav Ivković

-Mostovi su bili puni, a nismo znali hoće li biti bombardovani ili ne. Strategija gospodara sveta u ono vreme morala je biti onako kako oni hoće i nikako drugačija. Mi smo u ceo problem ušli još davne 1974. i još tada su počeli da nas rasturaju. Stalno su maltretirali ovaj narod. Agresija je bila brutalna, ali je narod bio na mestu! Komšije se nikad više nisu družile nego u to vreme. Domaćice su spremale hranu. Nikada nismo bili bliži jedno drugom. Ovo je brutalno kršenje međunarodnog prava. Oni su za mene stoka. Sve deklaracije su pogazili i krenuli na zemlju koja je radila ono što je normalno da se radi; borila se protiv terorizma- rekao je Branislav Ivković.

Ona je uporedio situaciju na Kosovu i Metohiji 1999. sa ovim što se trenutno dešava u Ukrajini.

-Ovo što se dešava u Ukrajini je deo njihiovog interesa. Ukrajina im je ostala jedina u nizu. Tu je problem što je opstao NATO pakt. Njegov cilj je osvajanje. Osamdeset posto građana Srbije ne može da prihvati ulazak u NATO pakt. Mi smo njima kost u grlu. Crna Gora je ušla u NATO je tako što je njihov čovek na sraman i lažan način organizovao glasanje mimo građana Crne Gore. Svi oni imaju rođake u Srbiji i znaju šta je ovde bilo. Navodno je Viktorija Nuland otišla u penziju. Ona je najveće zlo posle Olbrajtove. U želji da osvoje Ukrajinu oni su organizovali Majdan. Sve izdajice ove zemlje rade na isti način. Isto to su radili u Majdanu. Našli su svoje plaćenike kao što i ovde rade- rekao je Branislav Ivković.