Autor: Informer.rs

26.03.2024.

16:05

Foto: Foto: Masha Bandjur

TV

NATO je hteo da pokazuje silu nad Srbijom! Šljivančanin: Zapad je uvek mrzeo naš narod i hteli su da nas unište! (VIDEO)

Pukovnik u penziji Veselin Šljivančanin ističe da još od kraja 80-tih počela je agresija na našu zemlju i da je vojska znala da će se dogoditi ne samo ratovi u Jugoslaviji, već i na KiM.

- Svaki pošteni i čestit Srbin se seća tog užasnog bombardovanja. Kada je 24. marta krenulo bombardovanje svi su se uključili u odbranu, pa i stariji oficiri niko nije izostao. Bili smo na tajnim lokacijama koje neću da otkrivam i imali smo centre za obuku. Još od kraja 80-tih počela je agresija na našu zemlju, a to su šiptari krenuli na jugu Srbije. Vojska je utvrdila da će sve to dovesti do jakog napada i da će izbiti ne samo rat u Jugoslaviji, već i na KiM. Jedini tradicionalni i slobodarski srpski narod hteo je da se suprotstavi NATO agresiji - rekao je Šljivančanin. 

Informer

Naš sagovornik dodaje i da NATO je hteo da pokaže nad nama svoju silu i moć, ali i da Srbija nikada nije nikoga mrzela i nikada nije započinjala ratove i uvek je bila za slobodu.

- Do juče su ljudi živeli zajedno, a onda je neko odlučio da se sve raspadne i da Zapad umešta prste u raspad Jugoslavije. Glavni cilj je bio uništiti srpski narod koji je bio moćan. Zapadu nije odgovaralo što Srbi ne prihvataju nikakve sporazume u vezi KiM. NATO je hteo da pokaže nad nama svoju silu i moć. Srbija nikada nije nikoga mrzela i nikada nije započinjala ratove i uvek je bila za slobodu - zaključio je Šljivančanin.