28.03.2024.

12:44

Foto: Foto: Zoran Sinko

TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Novinar i publicista Drago Delić rekao je da je na delu jedan hibridni rat i to na svim mogućim poljima.

Informer

Drago Delić

-Zapad je sigurno razočaran što su počinioci ovog gnusnog dela uhvaćeni. To je velika prednost u smislu daljih istražnih radnji. Zna se ko su izvođači, ali se ne zna ko je naručilac. Sam taj trag, samo njihovo kretanje ukazuje na to da je organizacija negde u pravcu Ukrajine. To se ipak zvanično ne zna, pa oni cenzurišu sve informacije tog tipa. Oni od početka rata plasiraju iskrivljeni pregled dešavanja u Ukrajini, bez navođenja uzroka rata. Porušeni su severni tok jedan i dva. Ništa se ne zna zvanično ko stoji iza toga. Bojim se da će i ovo ići u tom pravcu, mada neće iznenaditi ako uskoro saznamo i ko su počinioci- rekao je Drago Delić.

Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose rekao je da postoje mediji koji prave iskrivljenu sliku realnosti.

Informer

Boško Vasiljević

-Rusija će prevrnuti svaki kamen i u roku od mesec dana će izaći sa jasnim i preciznim činjenicama. Sam terorizam je nešto što se može desiti svakog trenutka na bilo kojoj tački sveta. Znajući da sad ulazimo u Olimpijske igre u Evropi, to je velika koncentracija ljudi koja će biti izložena faktoru rizika. Nažalost, zapadna civilizacija ne bira sredstva da ugrozi rusku federaciju. Bojim se da se ne pređe crvena linija, jer je ovo direktno mešanje u konflikt. Žrtve su nažalost nevine. Vidimo da se čitava Evropa uzbudila, što samo po sebi stvara nelagodu u stanovništvu- rekao je Boško Vasiljević.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: