Autor: Informer.rs

28.03.2024.

16:30

Foto: Tanja Andric

TV

Američko društvo je zapalo u dekadenciju, carstvo se bliži padu! Svi obaveštajni sistemi su pod vlašću duboke države! (VIDEO)

Lukić poručuje da dekadencija američkog društva vodi tu državu ka propasti.

- Dosad se svako carstvo urušilo iznutra, a verovatno će tako biti i sad. Američko društvo je zapalo u dekadenciju, a to je ono što odlikuje ono vreme kad se carstvo bliži padu. Postoje jasni pokazatelji da je američka imperija zapala u dekadenciju, a to nam govori da će njena moć pasti i da će prestati da bude globalna sila broj jedan. To ne znači da će ona propasti, ali će se vratiti u neke granice realnog. Najveća pretnja Americi, za ovaj trenutni vladajući sistem, je izvan nje. Najveća pretnja su Rusija i Kina. Zato se ovoliko energije ulaže u to da se u Ukrajini pobedi Rusija, ali im ne ide od ruke. Očigledno se ispostavlja da je Rusija jača. Zapad vodi takav rat protiv Rusije, da stradaju samo Rusi i Ukrajinci, odnosno Sloveni - kaže Lukić.

Informer

Dragan Radenović

Radenović je saglasan s njim po pitanju stanja američkog društva, ali upozorava i na ideju o depopulaciji planete.

- Duboka država ima uticaj na gotovo veći deo sveta. Oni predstavljaju imperiju ozbiljnih karakteristika. Oni su imperija zla i diktiraju način života. Holivud je virtuelna stvarnost koju je svet prihvatio kao merilo vrednosti. On je u sukobu sa elementarnim merilom vrednosti čovečanstva. Amerika se nalazi u dekadenciji, ali ih regres vodi sve dalje u nju. Ono što je zastrašujuće je ideja o depopulaciji planete. Prvo je to bila "zlatna milijarda", a sada je to ispod 500 miliona. Za Ameriku ratovi u Ukrajini i Izraelu nisu ratovi, to su konflikti - navodi Radenović.

On je uveren da su naredni meseci presudni za sudbinu sveta.

- Svi obaveštajni sistemi pripadaju i pod vlašću su duboke države. Ljudi koje vidimo kao vladare u svetu nisu oni koji odlučuju o upotrebi nuklearnog naoružanja ili obaveštajnih službi. U narednim mesecima će ili mir zameniti rat, ili rat mora da počne. Uveren sam da će inteligencija pobediti - ističe Radenović.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: