Autor: Informer.rs

01.04.2024.

17:26

Foto: Foto: Tanja Andric

TV

Putin će zaustaviti širenje NATO pakta! Kada Rusi prodru do Dnjepra, napraviće se nova "gvozdena zavesa"! (VIDEO)

Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog pokreta ističe da će Putin staviti Rusiju na čelo hegemona i zaustaviti NATO, dok Zapad pokušava da razbukta sukob i na KiM.

- Putin postavlja Rusiju na mesto gde ona pripada, a to je na čelu hegemona i suprotstavljanja unipolarnom svetu. Ne nazire se kraj promeni brzo, ali izbori u Americi će odlučivati na dalji razvoj. Intezivno se radi da se razbukta sukob na Kosovu i Metohiji. Ruski narod ne može da se obračunava međusobno i u istoriji smo imali mnoge bratoubilačke ratove koji imaju užasne posledice i Rusi moraju da zaustave širenje NATO pakta - rekao je Dimitrijević. 

Informer

Marko Lakić novinar "Politike" navodi da će se rat u Ukrajini završiti kada Rusi dođu do Dnjepra, koji će kako on tvrdi biti nova granica i gvozdena zavesa.

- Veliki propust se desio prilikom terorističkog napada, jer su službe morale da reaguju na vreme. Rat u pojasu Gaze će stati kada Izrael odluči da ga zaustavi, jer ga pola sveta podržava, a rat u Ukrajini će se završiti kada Rusi dođu do Dnjepra, koji će biti nova granica i gvozdena zavesa i to svet će bazirati na bezbednosnim strukturama oko tih kamena međaša - kazao je Lakić.