Autor: Informer.rs

02.04.2024.

09:34

Foto: Informer

TV

NATO planira da razbije Rusiju na 50 država! Komercijalni dronovi po prvi put upotrebljeni u vojne svrhe u Ukrajini! (VIDEO)

Dulović ističe da je plan NATO rasturanje Rusije na mnogo manjih država.

- Iskander je supersonična raketa. To je nova tehnologija koja je primenjena u ovom ratu. Zapadni stručnjaci je analiziraju i, zasad, nemaju odbranu. NATO vojnici koju su presvučeni u ukrajinske uniforme su već u Ukrajini. Nije Marčak prvi general koji je ubijen. NATO planira da razbije Rusiju na 50 država. Pojavili su se dronovi od čvrstog kartona. Oni nose male bombe, od tri do pet kilograma. Nevidljivi su za radare i jeftini su.  - kaže Dulović.

Informer

Emil Zoronjić

Zoranjić navodi da su u ovom ratu po prvi put komercijalni dronovi upotrebljeni u vojne svrhe.

- Ne verujem da će ovo uticati na bilo šta, jer je zvanična priča da je čovek umro prirodnom smrću. Neće ovde biti nikakve zvanične reakcije niti zaoštravanja. Rusi neće mnogo koristiti ovakvo oružje jer je veoma skupo. Ovo je bilo samo slanje poruke. Ukrajina nije naoružana sličnim raketama. Sad se po prvi put komercijalni dronovi koriste u vojne svrhe. Nose izuzetno velike bombe i prave veliku štetu. Ukoliko nešto sačuva SAD i Kinu od rata, to će biti ta njihova međusobna ekonomska zavisnost. - ističe Zoronjić.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku u nastavku teksta: