Autor: Informer.rs

06.04.2024.

08:51

Foto: Foto: Masha Bandjur

TV

Postoji mogućnost da se telo Danke nikada ne nađe? Monstrumi uskladili priče koje su rekli policiji (VIDEO)

Dimitrije Milutinović, bivši inspektor ističe da su postojali konfuzni detalji o nestanku, ali i da se MUP uvek bazira na više informacija.

- Od prve informacije da je mala Danka nestala, pratio sam šta se dešava, ali je bilo dosta konfuznih informacija o nestanku. Kad god se nešto dešava uvek imate informacija i polu informacija, kao što su na primer izjave meštana. Moralo je da se aktivira više jedinica za pretragu. Došlo je do narušavanja lica mesta, od pojave kiše do samog terena koji je nepristupačan. Paralelno sa tim MUP se ne bazira samo na jednoj informaciji i odmah su se pokrenule druge operativne radnje - rekao je Milutinović. 

Prema rečima bivšeg inspektora provereno je preko 100.000 komunikacija i 40.000 brojeva telefona, ali i da su se ubice usaglasile sa pričama o telu i da postoji mogućnost da se ne nađe telo.

- Moguće da su dvojica ubice potražili pomoć od trećeg lica za skrivanje tragova ili tela. Dobro je što je došao razgovor između njih dvojice jer se čitava javnost usmerila ka događajima iz Beča, što je dalo tračak nade da je to zapravo Danka. MUP mora da proveri svaku informaciju koja se pojavi, a provereno je preko 100.000 komunikacija i 40.000 brojeva telefona koji su davali informacije. Ubice su sigurno usaglasili priče o telu i postoje indicije da su odložili Danku na deponiji, a uvek postoji mogućnost da se telo ne nađe - zaključio je on.