Autor: Informer.rs

10.04.2024.

17:45

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

Bajdenov sin finansirao teroristički napad u Moskvi, a Britanci osmislili ceo plan?! (VIDEO)

Dragan Stanojević, iz "Mi, Glas iz naroda", ističe da Bajden ima kompanije koje su umešane u finansiranje terorista, a kaže i da postoji potvrda da su teroristi imali kordinatore u Ukrajini. 

- Već se znalo za učestvovanje Bajdenovog sina u finansiranje u Ukrajini. Zamislite kad jedan predsednik želi smenu tužioca koji je optužio njegovog sina. Bajden ima kompanije koje su umešane u finansiranje terorista, a imamo potvrdu da su teroristi imali kordinatore u Ukrajini. Amerikanci su odmah dali izjave da stoje islamisti iza napada što nije istina, jer računi kompanija Bajdenovog sina stoje iza finansiranja terorista i napada - rekao je Stanojević.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da Rusija ima čvrste dokaze za teroristički napad, kao i da su Britanci itekako umešani.

- Istražni komitet Ruske Federacije ima već ozbiljne dokaze. U Rusiji neće nikada reći nešto za šta nemaju čvrste dokaze. Iza napada stoje ukrajinske i zapadne službe, ali glavni pokretač je novac. Putin ne iznosi sve informacije i govori samo 1% onoga što zna. Britanci su instruktori za ovaj teroristički napad, jer se odmah vidi da je to njihovo maslo i ostavljaju svoj potpis, pa čak su i Amerikanci nekad iznenađeni delovanjima Britanaca - zaključio je Stanojević.