12.04.2024.

21:11

Foto: Informer

TV

(VIDEO) Vladimri Orlić: Bukvalno sve što opozicija radi može da se sažme na jednu reč: Cirkus! Opoziciji je najveći problem to što vide da ih narod neće!

Potpredsednik glavnog odbora SNS-a Vadimir Orlić rekao je da opozicija danas nje dostavila ništa i da oni ni ne žele da pričaju o izborima.

-Oni neće da pričaju o izborima. Oni neće da pričaju ni očemu. Bukvalno sve što rade može da se sažme u jednu reč: cirkus. Oni nikada nisu bili Srbija protiv nasilja, nego su uvek bili najgori nasilnici. Značajno su izgubili izbore. Nije mala razlika od milion glasova- rekao je Orlić.

Informer

Vladimir Orlić

On je istakao da vlast nema nikakav problem sa tim ako opozicija želi nove izbore.

-Imate izbore u rekordno kratkom roku. Onda kreće žalopojka. Neće kratak rok, hoće najduži mogući rok, a to je 2. jun. Onda oni neće da pričaju o datumu, već o preporukama Odira. Vrlo je lepo što ih to zanima. Ali onda su došli na sastanak gde kažu da neće da razgovaraju o Odiru. Neće da učestvuju u komisiji koju su tražili sami. Objasnite nam ljudi šta vi to danas hoćete? Oni tu ne mogu da daju jasan odgovor. Danas imate ove koji kažu da svi izbori budu u oktobru. Danas u istom danu, kažu ovi drugi da hoće da sve bude drugog juna- naveo je Orlć.

On je istakao da opozicija jako dobro zna da sa izbornim uslovima nema nikakvih problema.

-Imaju kontrole na izborima koliko je bilo nezamislivo u njihovo vreme. Problem je u tome što oni vide da ih narod neće. Imali su iste rezultate, identične onim koje je objavio Aleksandar Vučić u izbornoj noći. Prosto ne zna čovek sad šta im je teže da objasne. Ako hoće da izađu na izbore, zašto hoće, a ako neće, zašto neće. Nestao im je Pokret slobodnih građana. Vidimo kako ih napuštaju funkcioneri. Dan posle toga otišao je još jedan sekretar. Nije jednostavno da objasne sebi i svojima šta rade- rekao je Orlić.

Celu emisiju možete pogledati u videu: