Autor: Informer.rs

13.04.2024.

10:21

Foto: Informer

TV

Đilasove udarne pesnice podržavaju ekstremistu Kurtija! Bakarec: Opozicija je počela da se raspada! (VIDEO)

Nebojša Bakarec narodni poslanik i član predsedništva SNS, ističe da đilasovi mediji podržavaju Kurtija i ulazak lažne države u Savet Evrope.

- Cilj opozicije je uzdizanje Kurtija i podržavanje Beširija koji želi da stavi lažnu državu u Savet Evrope i što je najveći apsurd želi da Srbija podrži lažnu državu. Tabloid "Danas" je projekat Đilasa i tu propagiraju albanske težnje. Beširi oslobađa Kurtija od terorizma i ubijanja civila i podržava ubijanje Srba i nezavisnost lažne države - rekao je Bakarec.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da iste zemlje koje guraju lažnu državu u SE, želi da uvede rezolciju o genocidu Srbiji, kao i da su Đilasove stranke počele da se raspadaju.

- Kurti je sve doveo do ekstrema, prvo da protera Srbe i napravi koncentracioni logor za naš narod. Nažalost, nad Srbima se svio fašista, a to će biti velika nepravda ako lažna država uđe u Savet Evrope. Isti ti koji guraju lažnu državu u tu organizaciju, žele i da uvedu rezoluciju o genocidu. Đilasova stranka i koalicija je počela da se raspada i to sve gadno smrdi. Skoro svi su napustili Dragana Đilasa - kazao je Bakarec.