Autor: Informer.rs

15.04.2024.

10:24

Foto: Tanja Andric

TV

Dok se predsednik Vučić bori za srpsku istoriju, Đilasovci se zalažu za rezoluciju o Srebrenici! (VIDEO)

Dr Jovana Stojković ističe da u Srebrenici nije bilo genocida, kao i da se Srbija nalazi pod pritiskom zbog toga i Kosova i Metohije.

- Srbija je sada pod pritiskom zbog Kosova i Metohije i navodnog genocida u Srebrenici. Videli smo kako je pravljenje mržnje prema vlasti dovelo do Petog oktobra. U Srebrenici nije bio genocid i to je jasno. Ukoliko vi satanizujete srpski narod, onda vi možete sutra da radite šta hoćete. Prosuli su priču na Zapadu da smo mi neko pleme i da nas treba bombardovati, pa su to prihvatili na Zapadu - rekla je Stojković.

Informer

Narodni poslanik Radoslav Milojčić Kena navodi da tzv. Kosovo ne može da bude u Savetu Evrope, ali i da se sada predsednik Vučić bori protiv rezolucije os Srebrenici i da je to borba za Srbiju i budućnost našeg naroda.

- Tzv. Kosovo ne može po međunaordnom pravu da bude ubačeno u Savet Evrope, ali vidimo da se krše svi međunarodni akti, pored toga Ujedinjene nacije će govoriti o Srebrenici. Predsednik Vučić se bori za prošlost, sadašnjost i budućnost našeg naroda i zato svi moramo da se ujedinimo i podržimo predsednika u toj borbi, ma iz koje god stranke ili vere bili. Marinika je potpisivala za genocid u Srebrenici, a cela Đilasova koalicija se bori za uvođenje rezolucije o Srebrenici - rekao je Milojčić.