Autor: Informer.rs

17.04.2024.

17:39

Foto: Masha Bandjur

TV

(VIDEO) Srbija u žestokoj borbi protiv demonskih sila sa Zapada! Ustaše i nacisti koji su nas klali, a sada žele da osude naš narod za genocid!

Istoričar Aleksandar Raković ističe da Politički Zapad ima ogromnu prednost u Savetu Evrope, ali i da su naši preci su uspevali da pobeđuju u mnogo gorim situacijama, pa će i Srbija.

- Ovo su jaki napadi napadi na našu zemlju, koji su kordinisane od strane Zapada, prvenstveno Britanije i Amerike. Mi moramo da sačekamo pravedno rešenje za pitanje Kosova i Metohije. Naši preci su uspevali da pobeđuju u mnogo gorim situacijama, pa ćemo i mi. Udara se na Srbiju ovako, jer nismo uveli sankcije Rusiji. Politički Zapad ima ogromnu prednost u Savetu Evrope, a u Ujedinjenim nacijama će da idu na kartu ugroženosti muslimana na Bliskom istoku, pa će zbog toga podržati ideju o genocidu. Imamo posla sa demonskim silama sa Zapada i njihove udarce moramo da zapamtimo i da ne oprostimo - rekao je Raković.

Naš sagovornik govorio je i o spoljnoj poilitici, ali i o uticaju Zapada na našu zemlju.

- Videćemo kakve su šanse naše diplomatije da ubedi muslimanske zemlje da glasaju protiv rezolucije o Srebrenici. Zapad je potpuno pustio Ukrajinu i režim Zelenskog u vodu i zato će Rusi nastaviti prodor u Ukrajini i potpuno će je osvojiti Od novembra će nam biti jasnije i lakše zbog dolaska Trampa na vlast u Americi, jer smo tokom njegove vladavine zbacili Milov režim sa vlasti u Crnoj Gori - naveo je Raković.

Informer

Prema rečima Rakovića Srbija mora da nastavi da se bori, uprkos naporima genocidnih zemalja Nemačke i Hrvatske koje žele da etiketiraju Srbiju.

- Od novembra će nam biti jasnije i lakše zbog dolaska Trampa na vlast u Americi, jer smo tokom njegove vladavine zbacili Milov režim sa vlasti u Crnoj Gori. Šta god da se desi u maju, moramo da nastavimo dalje i da se borimo. Nemačkoj i Hrvatskoj odgovara da neko drugi  bude genocidan, jer su oni vršili genocid nad Srbima, pa sad žele da nas etiketiraju - kazao je Raković.