Autor: Informer.rs

18.04.2024.

10:34

Foto: Pedja Milosavljević

TV

Opozicija vodi borbu protiv Srbije i srpskog naroda! Nisu smeli ni da pisnu povodom primanja lažne države u Savet Evrope! (VIDEO)

Čučković je naveo da opozicija ratuje sa Srbijom i srpskim narodom.

- Predsednik Vučić je rekao, još posle završenih izbora, da opozicija ima cilj da deluje u tri pravca u budućnosti. Jedan od njih je da se u Srbiji formira marionetska vlast. Oni će uvek izaći s tezom da im nešto nije neprihvatljivo. Vode borbu protiv Srbije i srpskog naroda. Inicirali su sramnu rezoluciju, a nisu smeni ni da pisnu juče povodom primanja lažne države Kosovo u Savet Evrope. Sada im ni 2. jun ne odgovara, kao ni prehodni termini. Gaze svoju državu i iniciraju promenu Ustava baš kad joj nije vreme. Večeras svi idemo u Banjaluku da branimo svoj narod. Kurtijev režim hoće da protera i preostali srpski narod sa Kosova. Nikad nismo poricali da je u Srebrenici bilo ratnog zločina - rekao je Čučković.

Informer

Miroslav Čučković

On ističe da opozicija koristi laži jer nema politički program.

Opozicija plasira laži laži na svojim medijima 24 sata dnevno. Od krupnih do sitnih tema. Imamo situaciju da na Zvezdari moramo da imamo pet tribina da objasnimo kako nećemo da pravimo parking na zelenoj površini. Ne zna se kakve laži šire po Bežanijskoj kosi, pa moramo da objasnimo da jedan krematorijum za kućne ljubimce ne može da uništi životnu sredinu. Oni na najosetljivijim temama prave svoju kampanju - kaže Čučković.

Kompletno gostovanje u video-snimku: