Autor: Informer.rs

21.04.2024.

13:39

Foto: Masha Bandjur

TV

Čeda sasekao Đilasove botove: Oni ne stoje iza programa nego iza frustriranosti Vučićem! (VIDEO)

Čedomir Jovanović lider LDP-a, izjavio je kako se današnja opozicija ne može porediti sa DOS-om, jer njih umesto programa i politike objetinjuje frustracija i opsesija Vučićem.

- Teško je političko breme koje naša generacija nosi, sve zajedno što živimo je daleko od onoga što nam je potrebno. Teško mi je da poredim predsedništvo DOS-a sa današnjom opozicionom koalicijom, jer sa danas opoziciona koalcija ne zasniva na programu i politici, već opsesijom i frustracijom Vučićem. Svoj interes sam video u tome da Vučiću kažem ono što mislim i da mu ponodim ono što mogu da uradim. Koliko god da su mu velika leđa, Vučić ne može sam da se nosi sa pritiscima koji dolaze sa Zapada i od opozicione koalicije. Nisam nakon korone želeo da bojkotujem izbore, jer sam smatrao da dugujem našem društvu da ima glas. Opozicionari su okrenuli zemlju na glavu i bavili se ko je gde prijavljen i ko je fantomski birač itd. Vučić se u UN bori protiv koalicije od 180 zemalja, a niko od prozapadne opozicije nije ponudio da mu pomogne i da sa njima razgovara - rekao je Jovanović.

Informer

 

Lider LDP-a je dodao da opozicija ne preza ni od nasrtanja na poslanike SNS-a od kojih su pojedini ljudi u godinama koje oni očigledno ne poštuju.

- Naša generacija mora da reši krucijalna politička pitanja kako ne bi žrtvovali budućnost svojih sinova. Opozicija nije uopšte ponudila da razgovara sa Vučićem ili Kurtijem po pitanju interesa ove zemlje, a jedino što urade je što povremeno odu dole i zapale sveću. Oni nasrću na poslanike SNS, na starije ljude čije godine očigledno ne umeju da poštuju - rekao je Jovanović.

Celu emisiju možete pogledati u videu: