Autor: Informer.rs

21.04.2024.

17:41

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

Zapad zabija nož u leđa Srbiji! Bestidne genocidne tvorevine sude našoj zemlji! (VIDEO)

Dr Aleksandar Lukić iz Instituta za političke studije ističe da SAD stoji iza rezolucije o Srebrenici.

- Očekujem dobar ishod u UN, ali mislim da iza rezolucije stoji SAD, a Nemačka i Ruanda su samo de fakto podnosioci zahteva. Smatram da će to biti samo poraz Zapada zbog besmislene procedure. NDH je bila genocidna tvorevina koja je sprovodila genocide nad Srbima planski, a u Srebrenici je došlo do samo zločina bez namere za genocid - rekao je Lukić.

Informer

Branislav Ivković, član GO SNS navodi da je ponašanje Zapada prema Srbiji sramotno, kao i da rezolucijom o genocidu u Srebrenici, žele da se dodvore muslimanima.

- Opozicija je tražila rezoluciju o genocidu u Srebrenici, pogotovo Marinika Tepić. Opozicija je tražila kazne za Srbiju u Savetu Evrope. Aždaja koja gubi monopol nad svetom, želi da izgubimo saradnju sa Rusijom i Kinom, a glavni cilj Zapada je da se dodvori muslimanima uvođenjem rezolucije o Srebrenici. Predsednik Vučić se na sve načine bori za Srbiju, čak je i prihvatio pruženu ruku Vuka Jeremića koji ide da dokaže da nije bilo genocida, iako je mogao da kaže beži ti mali. Sramota je šta nam radi Zapad i zabija nož u leđa - objasnio je Ivković.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: