Autor: Informer.rs

25.04.2024.

10:52

Foto: Peđa Milosavljević

TV

Kosovo će biti presedan! Baskija podržava lažnu državu kako bi posle cepala Španiju! (VIDEO)

Urednik portala Kosovo online Miloš Garić naveo je da su u opoziciji toliko nezainteresovani za kritike da se desilo da Dragan Đilas demonstrativno skida bubicu u uživo programu.

- Opozicija šalje loši sliku u svet o Srbiji kako bi predstavili da ima prostora za ostvarivanje ličnih ciljeva, kako bi umešali i Zapad. Toliko su nezainteresovani za kritike čak i dobronamerne, da Dragan Đilas demonstrativno skida bubicu u emisiji i odbija da nastavi razgovor. Ni se nadaju propasti naše vlasti kako bi mogli da ovladaju oslabljenom državom što je sramotno, ali to se i očekuje od thje pseudoelite koja se totalno odvojila od naroda Srbije i ljuti su na isti, jer ne glasa za njih pa bi i narod da zamene. Nakon brutalnih zločina počinjenih u Iraku i Libiji od strane Zapada, oni hoće da govore o Srebrenici - rekao je Garić.

Informer

 

Garić je dodao istakao je da Dora Bakojani zalaganjem za lažnu državu Kosovo šteti i svom narodu kao i drugim zemljama koje imaju teritorijalnu nestabilnost.

- Gospođa Bakojani hoće da Kosovo bude pojedinačan slučaj i da to ne otvara mogućnosti da se druge teritorije cepaju od matičnih država i proglašavaju nezavisnost. Dora time radi i protiv interesa Grčke, jer će Kosovo presedan koji će onda otvoriti put za cepanje drugih zemalja. Pokušava se da se na silu nametne da u Srbiji može da se krši međunarodno pravo dok druga pravila i UN važe na drugim mestima, ali u za Srbiju ne. Poslanik baskijske partije je glasao za prijem Kosova u Savet Evrope iako je iz španske delegacije, zato što zna da to otvara prostor za Baskiju da traži to isto - rekao je Garić.


Celu emisiju možete pogledati u videu: