Autor: Informer.rs

25.04.2024.

16:20

Foto: Miloš Rafailović

TV

Opozicija u paktu sa Zapadom! Šizofreni izdajnici i srpski neprijatelji se udružili da unište našu zemlju! (VIDEO)

Marjan Rističević SNS kaže da je opozicija ruši državu iznutra, a da Zapad želi rušenje spolja.

- Birači idu na pijacu, koja su kao izbori. Đilas i Šolak se nezakonito reklamiraju. Srbiju ne možete srušiti spolja samo iznutra. Sada se tačno vidi da oni koji su nas ugrožavali 90-tih godina, sada žele opet da nas ugroze, jer to nisu uspeli sa Rusijom. Udružili su se sa onima koji su nas potkradali do 2012. godine. Đilas i Šolak su napravili nadničarsku službu za uništavanje Srbije. Đilas izutra, a Šolak spolja. Godišnje zarađuju preko 200 miliona evra samo od reklama. Oni su žuto-zelene ustaše - kazao je Rističević.

Miša Vacić lider Srpske desnice ističe da je opozicija izdajnička i srbomrzačka, kao i da nije državotvorna.

- Oni očigledno imaju šizofrenu ličnost, ali sve su izdajničke. Ja sam opozicija, ali državotvorna i radim u interesu svoje države. Pokušavaju da nas žigošu za ceo svet i stave nam žig zveri. U Njujorku se ne sudi Dodiku ili Vučiću, već srpskom narodu. Oni nisu deo srpskog naroda i oni su jurišnici najekstremniji oblik nasilja. Nemaju ideju, srama ni razuma. Mrze nas samo zato što volimo Srbiju i vole pare Zapada i Đilasa - rekao je Vacić.

Informer

Narodni poslanik Stojan Radenović navodi da je opozicija autošovinistička i nadobudna.

- Opozicija mora da bude državotvorna. Odlaze iz Srbije da se žale zapadnim vlastima i narušavaju sopstvenu zemlju. Postoji pojam autošovinizma i oni su takvi i upoređuju nas sa nekim evropskim zemljama. Proglas izdvaja sebe kao neke posebne ljude, ne samo što to nisu jaka opozicija, već su i umišljeni. Kod Srba postoji izuzetno autošovinizma, jer kad dođu iz Evrope ponašaju se nadobudno - istakao je Radenović.