Autor: Informer.rs

25.04.2024.

17:42

Foto: foto Miloš Rafailović

TV

Zapad želi da zada Srbiji završni udarac! Evropski kućni ljubimci iz opozicije potpomažu rušenje naše zemlje! (VIDEO)

Aleksandar Gajić, novinar, kaže da je opozcija žalosna, kao i da su postali arhaični i da treba da se povuku sa političke scene.

- Moraju da osete vreme kad trebaju da se povuku sa bilo koje scene, a među njima je i profesor Janković, koji treba da ode u političku penziju. Ovo deluje nekako arhaično i žalosno, da čovek sa toliko političkog i diplomatskog iskustva, umesto da podrži Srbiju vezama i kontaktima, on izađe na televiziju i priča nešto žalosno protiv Srbije. Demokratska stranka je u obrisima i ova danas sa Lutovcem je samo senka nekadašnje opozicije. Toliko je nezreo Grbović i iako je mlad, on podržava rezoluciju, pa jel on iz Srbije ili iz Tunguzije - rekao je Gajić.

Informer

Mile Bosnić predsednik pokreta Srba Krajišnika, ističe da je opozicija šljam i da ne treba nikad da vodi Srbiju u bilo kom obliku, kao i da Zapad želi da zada završni udarac našoj zemlji.

- Puni su kukavičluka i svega najgoreg. U ovom trenutku su najbitnije srpske države, a ne njihova priča. Vuk Jeremić je održao moralnu lekciju time što je otišao da se bori iako je iz opozicije. Zapad nas optužuje za genocid, a oni služe onima koji žele da unište našu zemlju. Oni žele da vode ovu državu, a zamislite da takav šljam vodi državu. Bitno je da se stvari raščiste i ovo su izrodi i oni smrde i mora se reagovati i neki moraju biti u zatvoru. Zapad nije završio posao koji je započeo 90-tih godina i taman kada smo stali na noge, oni su se osetili ugroženim i žele sada da nam zadaju poslednji udarac sa Srebrenicom i KiM, a u tome im pomažu njihovi kućni ljubimci - kazao je Bosnić.