Autor: Informer.rs

25.04.2024.

22:18

Foto: Informer

TV

Genocidaši i ubice sada sude srpskom rodu! Srbi imaju najjače oružje protiv Zapada - istinu! (VIDEO)

Olivera Miletović, novinar, kaže da su Srbi napadnuti u celini kao narod rezolucijom i da moramo da se borimo  istinom i pomirenjem.

- Žele da nas optuže ne samo za genocid, već i za raspad Jugoslavije. Duboko verujem u pravdu, iako to nekad zvučalo kao utopija. Rezolucija o Srebrenici je motka kojom napadaju Siriju. Preko 2 miliona muslimana je ubijeno od onih koji žele da nas optuže za genocid. Mnoge islamske zemlje nisu iste i svesne su opasnosti koju donosi rezolucija o Srebrenici. Mi smo napadnuti kao narod i moramo da se borimo kao narod, jer moramo da se borimo istinom i pomirenjem - kazala je Miletović.

Informer

Bojan Bilbija novinar, ističe da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pripremio plan da se suprotstavi Zapadu, kao i da nije slučajno da nas Zapad napada na pravoslavne praznike.

- Obeležavali smo godišnjicu savezničkog bombardovanja na Vaskrs 1944. godine, tako da ništa nije slučajno i uvek biraju velike pravoslavne praznike. Verovatno će odložiti glasanje o rezoluciji za Đurđevdan. Ako to bude tesno i neubedljivo, to će biti samo njihov poraz. Najbitniji faktor je faktor Vučić, jer iako će to usvojiti, neće im biti dobro sa njim, jer on snažno vodi zemlju i pripremio je ozbiljan plan da im se suprotstavi. Nemci se svete za pad Berlina, pa je baš odabran 2. maj, a nas koje su ubijali i koji su uradili genocid nad Jevrejima sad nama sude - rekao je Bilbija.