Autor: Informer.rs

26.04.2024.

09:32

Foto: Foto: Pedja Milosavljević

TV

Sude nam oni koje smo porazili u dva svetska rata! Lazović bi morao da se zapita šta je on uradio za svoj narod! (VIDEO)

Borovčanin kaže da Srbiji, zbog velikog broja domaćih izdajnika, nisu ni potrebni strani plaćenici koji bi radili protiv nje.

- Na međunarodnom planu smo došli u takvu situaciju da nam oni koje smo poraziili u Prvom i Drugom svetskom ratu sude. Od takvih nikada ne možemo očekivati da budu na našoj strani i da zaborave svoje poraze. Šta će kod nas strani plaćenici kad postoje domaći izdajnici. Bitni intresi su interes naroda i interes države. Naravno da oni moraju da se brane. Na našoj dijaspori mora mnogo da se radi. Oni su mnogo razočarani jer su često bili iskorišćeni. Gospodin Lazović bi morao da se zapita šta je on uradio za svoj narod i koliko kvalitetnih ljudi on može da okupi. Narodu Srbije je dosta teoretičara. Dosta mu je onih koji samo pričaju. Kada bi naša država došla u neki problem, oni bi bili među prvima koji bi napunili svoje avione, a narod bi ostao na cedilu. Postoji deo opozicije koji se nikada neće složiti sa kreativnim i dobrim stvarima. Oni će uvek biti na suprotnoj strani - navodi Borovčanin.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: