Autor: Informer.rs

27.04.2024.

20:53

Foto: Tanja Andric

TV

(VIDEO) Opoziciji jedina ambicija da se dočepa vlasti, da bi nastravili otimanje narodnog novca! Mrdić: Najbrutalnije napadaju svakog patriotu!

Narodni poslanik Uglješa Mrdić kaže da su jedine ambicije opozicije da se vrate na vlast da bi mogli i dalje da otimaju novac od naroda.

- Aleksandar Vučić je ujedinio sve ljude koji su patriotski nastrojeni. Smatram da ćemo mi da pobedimo ubedljivo, jer narod veruje Aleksandru Vučiću. Borimo se za nacionalne interese i nama je Srbija na prvom mestu. Opozicija se ujedinila protiv države i Aleksadra Vučića, među njima ima tajkuna koji su otimali novac od građana Srbije. Njihove ambicije su da se vrate na vlast da bi mogli i dalje da otimaju od naroda - rekao je Mrdić.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da opozicija najstrašnije udara na svakoga ko podržava nacionalne interese, kao i to da su kukavice koje napadaju najviše ženski pol.

- Sve dobro što uradi vlast, njima to smeta. Da oni imaju uopšte nešto patriotsko oni bi podržali Vučića. Dobar deo lidera opozicije ima mržnju, a tu mržnju je osetio predsednik Vučić preko njihovih tajkunskih i soroševskih medija. Svako ko misli patriotski i podrži nacionalne interese, on bude izložen najstrašnijim i najbrutalnijim napadima. Najveći su junaci preko društvenih mreža, a kad ih vidite oni su kukavice koje najviše vole da napadaju žene - kazao je Mrdić.